top of page

Az első időpont

Updated: Jan 3

Az első időpontot telefonon, sms-ben, a FoglaljOrvost.hu oldalon, vagy e-mailben, bárhogy megbeszélhetjük, ahogy kényelmesebb számodra. Miközben dolgozom, és hétvégén általában nem fogadok hívásokat, visszahívlak; vagy küldhetsz üzenetet, arra azonnal válaszolok, amint tudok.

Egyeztetés előtt szívesen meghallgatom/elolvasom röviden, mi az ami miatt hozzám fordulsz. Ezután keresünk egy időpontot, ami mindkettőnknek megfelel, személyesen a Lehet rendelőben (képen a bejárat látható), vagy online Google Meet-en keresztül. A titoktartást mindkét esetben egyformán garantálom. Pszichológus vagyok, nem pszichiáter, így nem írok fel gyógyszert, orvosilag egészséges személyekkel foglalkozom.


Általában 60, vagy kérésre 90 perces egy alkalom segítő beszélgetés, amiből az utolsó 5 perc adminisztráció. Érkezhetsz 3-5 perccel korábban, viszont a késés a megbeszélt időbe beleszámít. Heti egy találkozás a szokásos gyakoriság, de ezt is változtathatjuk, praktikus egy ülés végeztével lefoglalni a következőt, így biztosítva a legmegfelelőbb időpontot.


A rendelő egy erre a célra kialakított lakás, az Andrássy úttal párhuzamos Benczúr utcában, zöld udvarra néző terasszal, a természetközelség számomra nyugtató, Lehet számodra is.


Arról- és annyit beszélsz, amiről és amennyit akarsz, semmi nem kötelező, nincs rossz válasz a kérdéseimre, és nem kell semmiféle ítélkezéstől tartanod. Nem kell egyetértenem veled ahhoz, hogy a fejlődésed fontos legyen számomra, és nem kell olyasmin változtass, amin nem akarsz. Jogodban áll a folyamat közben változtatni a céljaidon, az álláspontodon, vagy meggondolni magad, ez mind része lehet az útnak, amin kísérlek.


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page